Despre Tina Olari

Cu scopul de a îmbrăca o femeie elegantă, feminină, unică

Tina Olari, designer Haute Couture, este recunoscută și premiată la nivel Internațional ca Designer Oficial pentru concursurile de frumusețe la nivel Mondial, iar colecțiile sale au strălucit pe mari podiumuri ale lumii, ca Dubai, Milano, Barcelona, Madrid, România.

Creațiile designerul român, fie că e vorba de rochia de seară, de mireasă sau casual, exprimă femeia în esența sa senzuală, rafinată, fascinatoare, elegantă. Notele de romantism, cu aer aristocrat, dau unicitate și feminitate fiecărei creații în parte, făcând ca femeia care îmbracă o creație semnată Tina Olari, să redescopere în oglindă, sublimul esenței sale…

Dintre creațiile Tinei, care au îmbrăcat frumoasele care au câștigat concursurile mondiale de frumusețe, amintim: Miss World 2015, Miss Global China 2016, Miss Grand International 2016, Miss Top Model Of The World 2010, Miss Barcelona, Miss Spain, etc, iar în curs de pregătire, creația pentru frumoasa Bianca Tirsin, ce va reprezenta anul acesta românia la concursul internațional Miss Supranațional.

Tot ce știu, e că, în momentul magnific al creației, dau din mine tot ce am mai bun, sufletul mi se deschide și vizualizez femeia în întreaga să splendoare… și vreau ca în momentul în care ea se va privi în oglindă, îmbrăcată cu creația mea, să redescopere strălucirea să interioară, unicitatea să, și să vadă adevărata să esență, care uită să o mai conștientizeze în tumultul activităților sale zilnice… Să redescopere senzații care să o ajute să debordeze de încredere în sine, încantare, și bucuria de a fi femeie…

Uneori, în creațiile Tina Olari, se regăsește ca element de unicitate absolută, pictură realizată manual, pe fiecare piesă în parte. Cei 20 de ani de creație petrecuți în atelierele sale din România sau Barcelona, fac din brandul Tina Olari un nume notoriu și o amprenta unică adusă modei internaționale.

În actualul Showroom Atelier din Bistrita, Tina Olari oferă creațiile sale la închiriere, achiziționare sau realizare la comandă, oferind atenție exclusivă fiecărei cliente în parte.

Unicitatea fiecărei creații, impregnată cu suflet, dedicație și profesionalism, face ca fiecare clientă Tina Olari, să simtă în alegerea făcută, o experiență unică, memorabilă, într-un ambient rafinat, profesional, unic.